• .png1-1
  • .png2
  • .png3
  • 03

Didhisiki ing taun 1988, Shanghai Jianzhong Medical Packaging Co., Ltd. minangka produsen kemasan sterilisasi paling gedhe kanggo piranti medis ing China. Produk utama kalebu tas plastik kertas medis, tas kertas, tas foil aluminium, kertas kerut, kain non-anyaman lan solusi kemasan pabrik, sing cocog kanggo etilena oksida, sinar gamma, plasma lan sterilisasi uap suhu tinggi. Penjualan ing saindenging pabrikan piranti medis domestik lan institusi medis, lan diekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara lan luwih saka 50 negara lan wilayah. Tanggal 17 Mei 2013, papan katelu anyar wis sukses didaftar.

Waca liyane

Rawuh Anyar

Produk

EO

EO