Plasma

Plasma

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Strip strip iki dilebokake ing njero bungkus utawa wadhah kanggo ngawasi sawetara utawa kabeh parameter proses sterilisasi plasma suhu rendah hidrogen peroksida. Kelas 4 indikator kimia sesuai karo ISO 11140-1 Wernane malih dadi abang dadi kuning, lan prosese jelas. Cepet, akurat lan trep. Spesifikasi: Ukuran Deskripsi Kode Satuan / Kotak Plasma Indikator 20mm x 100mm 200PCS


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Strip strip iki dilebokake ing njero paket utawa wadhah kanggo ngawasi sawetara utawa kabeh parameter proses sterilisasi plasma suhu rendah hidrogen peroksida.

Kelas 4 indikator kimia sesuai karo ISO 11140-1

Wernane malih dadi abang dadi kuning, lan prosese jelas.

Cepet, akurat lan trep.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
  Indikator Plasma 20mm x 100mm 200PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    EO

    EO