Lembar Bungkus

Wrapping Sheet

Katrangan singkat:

Detail Produk: Mpack nawakake macem-macem lembar Pembungkus SMMMS kanggo macem-macem tujuan, kalebu 5 lapisan kain polipropilena sing ora ditenun, lan cocog kanggo uap, Etilena Oksida, Formaldehida, Iradiasi, Plasma lan metode sterilisasi VH2O2. Sifat penghalang mikroba sing apik, breathability lan keluwesan. Efisiensi filtrasi bakteri dhuwur (BFE). Nilai alus kanggo babagan sing luwih dhuwur lan luwih gampang lempitan Cecair Apik banget. Sedheng (40g) medium (50g) abot (60g) kanggo pilihan. Werna: ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Mpack nawakake macem-macem lembar Pembungkus SMMMS kanggo macem-macem tujuan, kalebu 5 lapisan kain polipropilena sing ora ditenun, lan cocog kanggo uap, Etilena Oksida, Formaldehida, Iradiasi, Plasma lan metode sterilisasi VH2O2.

Sifat penghalang mikroba sing apik, breathability lan keluwesan.

Efisiensi filtrasi bakteri dhuwur (BFE).

Nilai alus kanggo babagan sing luwih dhuwur lan lempitan luwih gampang

Pambungkus Cair Banget.

Sedheng (40g) medium (50g) abot (60g) kanggo pilihan.

Werna: biru, ijo, whtte, biru / ijo, jambon / ungu

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
SMS3030 Lembar Bungkus SMMMS 30cm x 30cm 2000 pcs
SMS4040 Lembar Bungkus SMMMS 40cm x 40cm 500 pcs
SMS4545 Lembar Bungkus SMMMS 45cm x 45cm 500 pcs
SMS5050 Lembar Bungkus SMMMS 50cm x 50cm 500 pcs
SMS6060 Lembar Bungkus SMMMS 60cm x 60cm 500 pcs
SMS7575 Lembar Bungkus SMMMS 75cm x 75cm 200 pcs
SMS9090 Lembar Bungkus SMMMS 90cm x 90cm 200 pcs
SMS100100 Lembar Bungkus SMMMS 100cm x 100cm 200 pcs
SMS120120 Lembar Bungkus SMMMS 120cm x 120cm 100 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    EO

    EO