Gulungan sterilisasi, gusset, segel panas

Sterilization Reels, gusseted, heat seal

Katrangan singkat:

Detil Produk: Geser GACKLET GETRET Sealing Panas tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo Uap, Etilena Oksida lan Sterilisasi Formaldehida. Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 80g. Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam. Film kompleks PET / CPP transparan. Bukaan sing resik lan tanpa serat. Segel band Triple kanggo ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

MPACK Heat Sealing Gelset Reels tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo Uap, Etilena Oksida lan Sterilisasi Formaldehida.

Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 80g.

Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam.

Film kompleks PET / CPP transparan.

Bukaan sing resik lan tanpa serat.

Segel band Triple kanggo integritas paket sing luwih dhuwur.

Umur 180 dina sawise disterilake.

Disertifikasi dening CE, FDA.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1301 Gulungan steril, gusset, segel panas (75 + 25) mm x 100m 8Roll
1302 Gulungan steril, gusset, segel panas (100 + 50) mm x 100m 6Roll
1303 Gulungan steril, gusset, segel panas (150 + 50) mm x 100m 4Roll
1304 Gulungan steril, gusset, segel panas (200 + 55) mm x 100m 2Roll
1305 Gulungan steril, gusset, segel panas (250 + 60) mm x 100m 2Roll
1306 Gulungan steril, gusset, segel panas (300 + 65) mm x 100m 2Roll
1307 Gulungan steril, gusset, segel panas (350 + 70) mm x 100m 2Roll
1308 Gulungan steril, gusset, segel panas (400 + 75) mm x 100m 2Roll

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan