Napas ambegan tengah

Middile breath Pouch

Katrangan singkat:

Detail Produk: Kantong Napas Mid digawe saka film komposit lan bahan kertas dialisis medis Fitur utama yaiku adaptasi karo paket piranti medis sing ora teratur. Resistensi tusukan sing kuat, visibilitas sing apik, resistensi lan stabilitas sing apik. Cocog kanggo sterilisasi etilena oksida, sterilisasi formaldehida suhu sithik, sterilisasi iradiasi.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong Napas Mid digawe saka film komposit lan bahan kertas dialisis medis

Fitur utama yaiku adaptasi karo paket piranti medis sing ora teratur.

Resistensi tusukan sing kuat, visibilitas sing apik, resistensi lan stabilitas sing apik.

Cocog kanggo sterilisasi etilena oksida, sterilisasi formaldehida suhu sithik, sterilisasi iradiasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan