Pita Plasma

Plasma Tape

Katrangan singkat:

Detail Produk: Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo paket sing ora diisi (utawa wadhah). Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia ganti dadi biru dadi abang, lan prosese jelas. Viskositas sing kuat, ora gampang tiba. Bisa direkam kanthi nulis. Spesifikasi : Ukuran Deskripsi Kode Un ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo bungkus (utawa kontainer) sing ora diiseni

Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia ganti dadi biru dadi abang, lan prosese jelas.

Viskositas sing kuat, ora gampang tiba.

Bisa direkam kanthi nulis.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
9035021 Pita Plasma 19mm x 50m 117Gulung

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan