Gulungan Sterilisasi Tyvek lan Kantong

Tyvek Sterilization Reels and Pouches

Katrangan singkat:

Detail Produk: Gulungan lan Kantong Sterilisasi MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Gulungan lan Kantong Sterilisasi MPACK Tyvek digawe saka film PET / PE sing bisa dikupas transparan, dikombinasikake karo Tyvek saka DuPont, kanthi indikator proses bebas racun sing disertifikasi dening ISO11140-1. Cocog kanggo sterilisasi Plasma kanthi Hidrogen Peroksida VH2O2, sterilisasi EO Etilena Oksida lan sterilisasi radiasi IRRAD ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Gulungan lan Kantong Sterilisasi MPACK Tyvek tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Gulungan lan Kantong Sterilisasi MPACK Tyvek digawe saka film PET / PE sing bisa dikupas transparan, dikombinasikake karo Tyvek saka DuPont, kanthi indikator proses bebas racun sing disertifikasi dening ISO11140-1. Cocog kanggo sterilisasi Plasma kanthi Hidrogen Peroksida VH2O2, sterilisasi EO Etilena Oksida lan IRRAD sterilisasi radiasi.

Kanthi sifat penghalang mikroba sing apik, breathability, keluwesan, resistensi tusukan lan kinerja panyegelan bebarengan.

Bukaan sing resik lan tanpa serat.

Disertifikasi dening CE, FDA.

* Tyvek minangka merek dagang terdaftar saka perusahaan DuPont

Spesifikasi :

011

 

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1601 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 75mm x 70m 5Roll
1602 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 100mm x 70m 4Roll
1603 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 150mm x 70m 2Roll
1604 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 200mm x 70m 2Roll
1606 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 250mm x 70m 2Roll
1607 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 300mm x 70m 1Roll
1608 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 350mm x 70m 1Roll
1609 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 400mm x 70m 1Roll
1610 Gulungan Sterililasi Plasma, segel panas, panas 500mm x 70m 1Roll

022

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1501 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 75x200mm 200PCS
1502 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 100x270mm 200PCS
1503 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 150x300mm 200PCS
1504 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 160x450mm 200PCS
1505 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 250x500mm 200PCS
1506 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 320x550mm 200PCS
1507 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 200x400mm 200PCS
1508 Plasma Sterililation Pouches, datar, segel panas 350x750mm 200PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan