Kantong Sterilisasi, segel, segel awake

Sterilization Pouches, flat, self seal

Katrangan singkat:

Detail Produk: Kantong Sterilisasi Sealing MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Kantong Sterilisasi Sealing Diri MPACK wis dilipat lan gampang disegel kanthi cepet tanpa disegel. Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida. Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g. Resistensi unggul ing kekuwatan ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong Sterilisasi Sealing Diri MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Kantong Sterilisasi Sealing Diri MPACK wis dilipat lan gampang disegel kanthi cepet tanpa disegel.

Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida.

Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g. Resistensi unggul ing kekuatan teles, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam.

Film kompleks PET / CPP transparan.

Bukaan sing resik lan tanpa serat.

Segel band Triple lan segel sing kuat kanggo integritas paket sing luwih apik.

Indikator internal lan eksternal.

Umur 180 dina sawise disterilake.

Disertifikasi dening CE, FDA.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1001 Kantong steril, datar, segel awake 60x (200 + 30) mm 200PCS
1002 Kantong steril, datar, segel awake 90x (170 + 30) mm 200PCS
1003 Kantong steril, datar, segel awake 90x (220 + 30) mm 200PCS
1004 Kantong steril, datar, segel awake 130x (240 + 30) mm 200PCS
1005 Kantong steril, datar, segel awake 200x (320 + 30) mm 200PCS
1006 Kantong steril, datar, segel awake 250x (370 + 30) mm 200PCS
1007 Kantong steril, datar, segel awake 300x (420 + 30) mm 100PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan