Tas Foil Aluminium

Aluminum Foil Bags

Katrangan singkat:

Detail Produk: Tas foil aluminium digawe saka bahan komposit multilayer kanthi properti penghalang dhuwur. Iki nduweni ciri khas tahan ringan, tahan lembab, anti-rembesan, resistensi tusukan sing kuat lan umur dawa. Cocog kanggo kemasan bal katun yodium, bal katun alkohol, perban, klambi kitosan lan alat medis liyane sing lembab utawa cair. Cocog kanggo sterilisasi iradiasi.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong foil aluminium digawe saka bahan komposit multilayer kanthi properti penghalang dhuwur.

Iki nduweni ciri khas tahan ringan, tahan lembab, anti-rembesan, resistensi tusukan sing kuat lan umur dawa.

Cocog kanggo kemasan bal katun yodium, bal katun alkohol, perban, klambi kitosan lan alat medis liyane sing lembab utawa cair.

Cocog kanggo sterilisasi iradiasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan