Paket Uji Bowie & Dick

Bowie & Dick Test Pack

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Bowie & Dick Test Pack digunakake kanggo ngawasi debit udara lan permeabilitas sterilisasi uap, sing kondusif kanggo perawatan sterilisasi kanthi rutin. Kertu tes pakai sing kalebu indikator kimia bebas timah dilebokake ing antarane kertas keropos lan dibungkus kertas crepe kanthi indikator uap ing sisih ndhuwur paket. Lembar tes sing gampang diwaca bisa ngenali kesalahan lan bisa direkam lan diarsipake.  


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Bowie & Dick Test Pack digunakake kanggo ngawasi pembuangan udara lan permeabilitas sterilisasi uap, sing kondusif kanggo perawatan sterilisasi kanthi rutin.

Kertu tes pakai sing kalebu indikator kimia bebas timah dilebokake ing antarane kertas keropos lan dibungkus kertas crepe kanthi indikator uap ing sisih ndhuwur paket.

Lembar tes sing gampang diwaca bisa ngenali kesalahan lan bisa direkam lan diarsipake.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan