Pita Autoklaf

Autoclave Tape

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo paket sing ora diisi (utawa wadhah). Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia malih saka krem ​​dadi ireng, lan prosese jelas. Viskositas sing kuat, ora gampang tiba. Bisa direkam kanthi nulis. Spesifikasi : Descriptio Kode ...


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo bungkus (utawa kontainer) sing ora diiseni

Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia malih saka krem ​​dadi ireng, lan prosese jelas.

Viskositas sing kuat, ora gampang tiba.

Bisa direkam kanthi nulis.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
9035014 Pita Autoklaf 12.5mm x 50m 180Roll
9035015 Pita Autoklaf 19mm x 50m 117Gulung
9035018 Pita Autoklaf 19mm x 55m 117Gulung
9035020 Pita Autoklaf 20mm x 50m 117Gulung
9035016 Pita Autoklaf 25mm x 50m 90Roll

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan