Kantong Kertas Sterilisasi

Sterilization Paper Bag

Katrangan singkat:

Detail Produk: Kantong Kertas Sterilisasi MPACK tundhuk karo ISO 11607 lan EN868-4, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g. Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida. Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam. Umur 180 dina sawise disterilake. Spesifikasi: Ukuran Deskripsi Kode Satuan / Kotak 9 ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong Kertas Sterilisasi MPACK tundhuk karo ISO 11607 lan EN868-4, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g.

Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida.

Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam.

Umur 180 dina sawise disterilake.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
9035225 Kantong Kertas Sterilisasi 90x50x150mm 1000PCS
9035226 Kantong Kertas Sterilisasi 90x50x250mm 1000PCS
9035230 Kantong Kertas Sterilisasi 100x50x150mm 1000PCS
9035003 Kantong Kertas Sterilisasi 110x30x190mm 1000PCS
9035232 Kantong Kertas Sterilisasi 110x45x190mm 1000PCS
9035227 Kantong Kertas Sterilisasi 140x75x250mm 1000PCS
9035228 Kantong Kertas Sterilisasi 140x50x330mm 1000PCS
9035004 Kantong Kertas Sterilisasi 140x75x360mm 1000PCS
9035229 Kantong Kertas Sterilisasi 180x95x380mm 1000PCS
9035231 Kantong Kertas Sterilisasi 190x65x330mm 1000PCS
9035007 Kantong Kertas Sterilisasi 250x100x380mm 250PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan