Kukus

Steam

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Strip strip iki dilebokake ing njero paket utawa wadhah kanggo ngawasi sawetara utawa kabeh parameter proses sterilisasi uap. Kelas 4 indikator kimia sesuai karo ISO 11140-1 Werna kasebut ganti dadi biru dadi abu-abu, lan prosese jelas. Cepet, akurat lan trep. Spesifikasi : Ukuran Deskripsi Kode Satuan / Kotak 9035013 Indikator STEAM 20mm x 100mm 200PCS


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Strip strip iki dilebokake ing njero paket utawa wadhah kanggo ngawasi sawetara utawa kabeh parameter proses sterilisasi uap.

Kelas 4 indikator kimia sesuai karo ISO 11140-1

Werna kasebut ganti dadi biru dadi abu-abu, lan prosese jelas.

Cepet, akurat lan trep.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
9035013 Indikator STEAM 20mm x 100mm 200PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    EO

    EO