Tape ETO

ETO Tape

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo paket sing ora diisi (utawa wadhah). Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia malih dadi jambon dadi ijo, lan prosese wis jelas. Viskositas sing kuat, ora gampang tiba. Bisa direkam kanthi nulis. Spesifikasi : Deskripsi Kode ...


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

Produk iki macet ing paket (utawa wadhah) kanggo disterilake, kanggo ndandani bungkus (utawa wadhah) lan menehi tandha manawa bungkus kasebut (utawa wadhah) wis disterilake, supaya ora bisa dicampur karo bungkus (utawa kontainer) sing ora diiseni

Sawise siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia malih dadi jambon dadi ijo, lan prosese wis jelas.

Viskositas sing kuat, ora gampang tiba.

Bisa direkam kanthi nulis.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
9035017 Tape EO 12.5mm x 50m 180Roll
9035019 Tape EO 19mm x 50m 117Gulung

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan