Tyvek Header tas

Tyvek Header bags

Katrangan singkat:

Detail Produk: Kantong header digawe saka film komposit medis lan bahan TYVEK. Fitur utama yaiku adaptasi karo paket piranti medis sing ora teratur. Tahanan tusukan sing kuat, visibilitas sing apik, resistensi lan stabilitas sing cocog Cocog kanggo sterilisasi etilena oksida, sterilisasi formaldehida suhu rendah, sterilisasi iradiasi, hidrogen peroksida.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong header digawe saka film komposit medis lan bahan TYVEK.

Fitur utama yaiku adaptasi karo paket piranti medis sing ora teratur.

Resistensi tusukan sing kuat, visibilitas sing apik, resistensi lan stabilitas sing apik

Cocog kanggo sterilisasi etilena oksida, sterilisasi formaldehida suhu sithik, sterilisasi iradiasi, hidrogen peroksida.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan