Kantong Sterilisasi, gusset, segel panas

Sterilization Pouches, gusseted, heat seal

Katrangan singkat:

Detail Produk: Kantong Gacket Panas Sealing MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida. Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g. Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam. Film kompleks PET / CPP transparan. Bukaan sing resik lan tanpa serat. Triple band segel ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Kantong Gapet Panas Sealing MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo sterilisasi Uap, Etilena Oksida lan Formaldehida.

Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 70g. Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam.

Film kompleks PET / CPP transparan.

Bukaan sing resik lan tanpa serat.

Segel band Triple lan siji segel kuat kanggo integritas paket sing luwih dhuwur.

Umur 180 dina sawise disterilake.

Disertifikasi dening CE, FDA.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1401 Kantong steril, gusset, segel panas 100x50x360mm 100PCS
1402 Kantong steril, gusset, segel panas 150x50x400mm 100PCS
1403 Kantong steril, gusset, segel panas 150x50x460mm 100PCS
1404 Kantong steril, gusset, segel panas 200x55x500mm 100PCS
1405 Kantong steril, gusset, segel panas 300x80x550mm 100PCS
1406 Kantong steril, gusset, segel panas 100x50x300mm 100PCS
1407 Kantong steril, gusset, segel panas 200x55x400mm 100PCS
1408 Kantong steril, gusset, segel panas 250x65x480mm 100PCS
1409 Kantong steril, gusset, segel panas 420x100x570mm 100PCS

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan