Gulungan sterilisasi, segel panas, panas

Sterilization Reels, flat, heat seal

Katrangan singkat:

Detail Produk: Gulungan Flat Sealing Panas MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485. Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo Uap, Etilena Oksida lan Sterilisasi Formaldehida. Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 80g. Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam. Film kompleks PET / CPP transparan. Bukaan sing resik lan tanpa serat. Segel band Triple kanggo ...


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Gulungan Flat Sealing Panas MPACK tundhuk karo ISO11140-1, ISO11607 lan EN868-5, lan diproduksi miturut standar jaminan mutu ISO13485.

Indikator proses bebas-toksik, bebas timah kanggo Uap, Etilena Oksida lan Sterilisasi Formaldehida.

Alangan mikroba unggul kanthi kertas kelas medis 60g utawa 80g.

Kekuwatan udan sing unggul, kinerja sing apik, utamane ing sterilisasi Steam.

Film kompleks PET / CPP transparan.

Bukaan sing resik lan tanpa serat.

Segel band Triple kanggo integritas paket sing luwih dhuwur.

Umur 180 dina sawise disterilake.

Disertifikasi dening CE, FDA.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
1201 Gulungan steril, datar, segel panas 50mmx200m 12Roll
1202 Gulungan steril, datar, segel panas 75mmx200m 8Roll
1203 Gulungan steril, datar, segel panas 100mmx200m 6Roll
1204 Gulungan steril, datar, segel panas 150mmx200m 4Roll
1205 Gulungan steril, datar, segel panas 200mmx200m 2Roll
1206 Gulungan steril, datar, segel panas 250mmx200m 1Roll
1207 Gulungan steril, datar, segel panas 300mmx200m 1Roll
1208 Gulungan steril, datar, segel panas 350mmx200m 1Roll
1209 Gulungan steril, datar, segel panas 400mmx200m 1Roll
1210 Gulungan steril, datar, segel panas 120mmx200m 4Roll
1211 Gulungan steril, datar, segel panas 55mmx200m 10Roll

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan