Kertas Crepe Bungkus

Wrapping Crepe Paper

Katrangan singkat:

Pambuka Produk: Kertas Crepe Pembungkus MPACK tundhuk karo ISO11607 lan EN868-2, lan diproduksi standar jaminan mutu ISO13485. MPACK Nawakake macem-macem kertas crepe bungkus kanthi macem-macem tujuan, yaiku bahan selulosa 100%, lan cocog kanggo metode sterilisasi Uap, Etilena, Formaldehida lan Iradiasi, iku pilihan sing aman lan ekonomis kanggo mbungkus baki yaiku CSSD. Sifat penghalang mikroba sing apik, breathability lan keluwesan. Dhuwur ...


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk:

MPACK Wrapping Crepe Paper tundhuk karo ISO11607 lan EN868-2, lan diproduksi standar jaminan mutu ISO13485.

MPACK Nawakake macem-macem kertas crepe bungkus kanthi macem-macem tujuan, yaiku bahan selulosa 100%, lan cocog kanggo metode sterilisasi Uap, Etilena, Formaldehida lan Iradiasi, iku pilihan sing aman lan ekonomis kanggo mbungkus baki yaiku CSSD.

Sifat penghalang mikroba sing apik, breathability lan keluwesan.

Efisiensi filtrasi bakteri dhuwur (BFE)

Nilai alus kanggo lempitan sing luwih dhuwur lan luwih gampang.

Pambungkus Cair Banget.

Werna: Biru, Ijo, Putih, Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran.

Spesifikasi :

Kode Katrangan Ukurane Unit / Kothak
WCP3030 Kertas Crepe Bungkus 30cm x 30cm 2000 pcs
WCP4040 Kertas Crepe Bungkus 40cm x 40cm 500 pcs
WCP4545 Kertas Crepe Bungkus 45cm x 45cm 500 pcs
WCP5050 Kertas Crepe Bungkus 50cm x 50cm 500 pcs
WCP6060 Kertas Crepe Bungkus 60cm x 60cm 500 pcs
WCP7575 Kertas Crepe Bungkus 75cm x 75cm 200 pcs
WCP9090 Kertas Crepe Bungkus 90cm x 90cm 200 pcs
WCP100100 Kertas Crepe Bungkus 100cm x 100cm 200 pcs
WCP120120 Kertas Crepe Bungkus 120cm x 120cm 100 pcs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan