Pameran Pasokan Rumah Sakit Internasional lan Alat Kesehatan Internasional

"Pameran Perlengkapan Peralatan Rumah Sakit Internasional lan Kedokteran Internasional" ing Dusseldorf, Jerman minangka pameran medis lengkap sing misuwur ing saindenging jagad. Iki diakoni minangka pameran rumah sakit lan peralatan medis paling gedhe ing donya, lan ditingkat kanthi skala lan pengaruh sing ora bisa diganti. Panggonan pisanan ing pameran perdagangan medis ing saindenging jagad.

05
02
03
03

Saben taun, luwih saka 5.000 perusahaan saka luwih saka 130 negara lan wilayah sing melu pameran kasebut, 70% yaiku saka negara-negara ing sanjabane Jerman, kanthi luas pameran 283.800 meter persegi. Luwih saka 40 taun. MEDICA dianakake saben taun ing Dusseldorf, Jerman, kanggo nampilake macem-macem produk lan layanan ing kabeh lapangan wiwit perawatan rawat inap nganti perawatan rawat inap. Produk sing dipamerake kalebu kabeh kategori peralatan medis lan persediaan konvensional, uga teknologi informasi komunikasi medis, peralatan mebel medis, teknologi konstruksi lapangan medis, manajemen peralatan medis, lsp. Sajrone konferensi kasebut, luwih saka 200 seminar, ceramah, diskusi lan presentasi uga dianakake. Target pamirsa MEDICA yaiku kabeh profesional medis, dokter rumah sakit, manajemen rumah sakit, teknisi rumah sakit, praktisi umum, personel laboratorium medis, perawat, paramedis, magang, fisioterapis lan praktisi medis liyane. Dheweke uga asale saka saindenging jagad.

06
04

Wektu kiriman: Aug-28-2020