Kesempatan lan tantangan ora ana, lan kemasan cerdas medis dadi tren umum ing mangsa ngarep

Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan industri farmasi kanthi cepet, perusahaan-perusahaan farmasi wis luwih nggatekake kemasan, lan kemajuan teknologi kemasan lan pencetakan sing terus-terusan, nilai output kemasan farmasi negara saya wis nuduhake tren tuwuhing taun dening taun Miturut "Survei Status Prospek Kemasan Farmasi China 2016-2025 lan Laporan Prospek Pangembangan" sing dirilis dening Jaringan Penelitian Industri China, industri kemasan farmasi nyumbang 10% saka total nilai output kemasan domestik, lan industri kasebut duwe masa depan sing cerah.

Pasar ganti kanthi cepet, lan kesempatan lan tantangan urip bebarengan. Siji tangan, kanthi nambah tingkat konsumsi masarakat kanthi bertahap lan ningkatake estetika, kemasan medis nyedhiyakake karakteristik kepribadian sing beda-beda lan kinerja lingkungan sing luwih apik. Sanalika, kanthi implementasi versi anyar Hukum Administrasi Obat, industri umume percaya manawa liberalisasi penjualan obat resep online kanthi bertahap minangka tren umum, sing uga tegese panjaluk panyimpenan, transportasi lan resep obat bungkus saya tambah kanthi nambah penetrasi Internet. Umume, ukuran pasar industri kemasan obat-obatan diarepake bakal luwih gedhe mbesuk, lan struktur pasokan lan permintaan uga diarepake kanggo terus nganyari. Ing kompetisi pasar sing saya sengit, perusahaan kemasan farmasi domestik kudu ngupayakake dalan anyar kanggo transformasi lan trobosan.

Saliyane, kanthi pangembangan teknologi cerdas sing terus-terusan, upgrade cerdas lan integrasi terpusat bakal dadi tren pangembangan utama industri kemasan ing sawetara taun ngarep. Ing konteks iki, sajrone pangembangan industri medis modern, upgrade piranti medis mesthi dadi topik riset sing wis diwenehi perhatian. Ing basis cara nggawe kemasan medis luwih aman lan luwih gampang, tambahan konsep perlindungan lingkungan nggawe perbaikan kemasan medis luwih migunani. Sanalika, intelijen kemasan medis uga wis dilebokake ing agenda.

Kemasan medis sing cerdas wis dadi tren pangembangan industri. Sing bisa dideleng yaiku babagan kemasan produk medis dhewe, keamanan lan karakteristik presisi sing dhuwur ndadekake derajat ketat sing ora bisa dibandhingake karo kemasan produk liyane. Ing pimpinan pangembangan teknologi lan tren desain, Modernisasi kamanungsan, penak, lan bobot entheng wis dadi conto penting saka tren kemasan medis sing cerdas.

Saliyane desain struktur lan bahan kemasan, kemasan medis adhedhasar informasi elektronik mbaka sethithik mbentuk tren pangembangan kanthi cepet, lan aplikasi kemasan cerdas adhedhasar informasi kalebu kode QR, barcode, lan label elektronik kanthi alon-alon nembus menyang kemasan medis. industri Iki uga adhedhasar cara akuisisi informasi sing cocog sing diwenehake dening piranti elektronik sing luwih umum digunakake.

Saiki, negara saya isih cilik kanggo riset lan produksi kemasan medis sing cerdas. Sampeyan kudu ngupayakake akeh faktor kayata inovasi, riset lan pangembangan peralatan pabrikan, asil riset lan pangembangan materi, kontrol biaya kemasan, lan pangembangan pasar kanggo ningkatake pangembangan kemasan cerdas medis negara saya.

1111


Wektu kiriman: Sep-25-2019