Shanghai Jianzhong ndhukung banget pencegahan lan kontrol epidemi, nambahake lini produksi topeng Enpak

Shanghai Jianzhong minangka perusahaan khusus ing produksi produk kontrol sensorik. Sawise ngalami baptisan epidemi mahkota anyar, perang tanpa bubuk mesiu, perusahaan kami wis nggawe lini produksi topeng skala gedhe, lan output stabil topeng merek Enpak tekan 50.000 saben dina. Kanthi saturasi permintaan domestik kanthi bertahap, perusahaan kami wis ngembangake bisnis menyang manca negara. Saiki, ana rong jinis topeng sing diekspor: topeng sanitary disposable lan topeng bedah medis. Negara-negara ekspor kalebu luwih saka 50 negara kalebu Eropa, Asia Tenggara, lan Timur Tengah.

Perusahaan kita duwe lokakarya produksi topeng lengkap. Lokakarya sing resik lan bebas debu ing level 100,000 memenuhi standar lokakarya kanggo produksi topeng. Proses produksi cocog karo ISO13485: 2016 "Sistem Manajemen Mutu Piranti Medis kanggo Syarat Regulasi". Nenem proses utama nggawe virus bisa njupuk kauntungan saka: 1. Strip irung plastik, luwih cocog karo irung; 2. Desain rai sing pas, nyedhiyakake adhesi sing paling apik; 3. Tali kuping elastis dhuwur katun murni, Kuping sing nyenengake lan ora kaku; 4. Pangobatan listrik, nambah efek nyaring, permeabilitas udara sing luwih apik; 5. Superfine bahan sing ramah kulit, alus lan ora nesu; 6. Minggir mulus, ayu lan loma.

Perusahaan kita duwe kualifikasi ekspor lengkap lan pasokan stabil. Sertifikasi CE Eropa, topeng bedah medis uga wis ditambahake ing dhaptar putih Kementerian Perdagangan Ekspor. Saben indeks topeng duwe laporan sertifikasi saka agensi pengujian: laporan tes sing diterbitake dening Pusat Tes lan Sertifikasi TUV Jerman Selatan sing ketemu topeng bedah medis EN14683 EU; tes PONY Puni nerbitake efisiensi filtrasi 99%, lan syarat resistensi pernapasan tundhuk karo GB T 32610 -2016 Laporan uji spesifikasi teknis topeng pelindung saben dina. Perusahaan kita duwe kapasitas produksi sing stabil, pangiriman sing tepat wektu, lan peringkat kredit A nganti pirang-pirang taun. Iki minangka perusahaan kanthi kerjasama jangka panjang.

Sadawane dalan, kita ngucapke matur nuwun banget. Aku matur nuwun banget kanggo dhukungan lan pitulung para pamimpin ing kabeh level. Epidemi kasebut pungkasane bakal kliwat. Waspada nalika tentrem lan kuwat dadi kaslametan jangka panjang perusahaan. Secara internal, kita reformasi sistem manajemen, nggawe sistem perusahaan modern sing luwih lengkap, nyepetake inovasi teknologi, lan ningkatake daya saing inti produk; eksternal, kita ngupayakake ngilangi monopoli teknologi asing lan alangan perdagangan, lan ningkatake reputasi internasional lan reputasi merek nasional Amarga alasan iki, muga-muga topeng merek Enpak bisa laris ing saindenging jagad.

.png3


Wektu kiriman: Aug-28-2020